O nama

SkyDream Web

Osnovan 2016, SkyDream Web ima zadatak da pruža inovativna rešenja za B2B (business to business) i B2C (business to consumer) klijente. U toku rada, svojim klijentima pomažemo da postignu željeni rast prometa, poslovnih potencijala, prodaje i prihoda. Koristeći dobre strategije SEO optimizacije činimo da njihove stranice dominiraju rezultatima pretrage za relavantne ključne reči.

 

skydream web

 

Web se bavi optimizacijom sajtova, SEO konsaltingom, analizom tržišta, pisanjem tekstova (copywriting), web dizajnom, izradom web stranica i drugim stvarima pogodnim za unapređenje vašeg poslovanja.

Prava mera vrednosti bilo kog poslovnog lidera i menadžera su rezultati.

U toku rada nadgledamo sve aspekte vaše kampanje. Odgovaramo na vaša pitanja, pružamo redovne statusne ispravke i bilo kakve izmene ili prilagođavanja koja su vam potrebna.

 

skydream web

 

Posebnu pažnju SkyDream Web posvećuje marketingu na društvenim mrežama. Za početak postavljanje i optimizacija stranica kompanije unutar svake društvene mreže. Na kraju izgradnja i sprovođenje strategije društvenih medija putem istraživanja konkurencije i publike. U prevodu,  uređivanje, objavljivanje i deljenje dnevnog sadržaja (originalni tekst, slike, video i ostali sadržaj). Rezultat je pristup koji gradi značajne veze i ohrabruje članove zajednice da uspostave traženu akciju.

 

skydream web

 

Ako želite da proverite kako možemo poboljšati vaš položaj na pretraživačima, možete zatražiti besplatnu SEO proveru bez ikakvih plaćanja i obaveze s vaše strane.

Naši klijenti u različitim oblastima poslovanja:

auspuh servis tamarafeelbelgrade travelavanturist caffe&bartortica.rs

feelbelgrade.com