Izrada Sajta

Zašto vam je potrebna izrada sajta?

Izrada sajta nije više samo usputna stvar u poslu, već veliki korak napred u poslovanju. Mnoga preduzeća, posebno novi preduzetnici, se fokusiraju na osnovne potrebe i troše novac isključivo na urgentne stvari u poslovanju. Zato mnogi od njih veruju da je jedna poslovna stranica na Facebook-u sasvim dovoljna za prisustvo i prezentaciju poslovanja na internetu.

A istina je da izrada sajta, jedne profesionalne web prezentacije, predstavlja jedini pravi način da započnete promociju svog biznisa.

 

izrada sajta

 

Bilo da je u  pitanju WordPress platforma ili HTML izrada sajta, vašu ponudu potencijalno može videti hiljade ljudi. Na taj način oni se mogu upoznati sa vašim radom, poslovnom ponudom, saznati uslove, cene, kontakt informacije i ostale bitne detalje.

Najveća potražnja trenutno je za WordPress sajtovima. WordPress je  sistem za upravljanje sadžajem (CMS – Content Management System). To je jasno definisana platforma koja vam dozvoljava da upravljate sadržajem sajta veoma lako. Zvanični podaci kažu da je do danas 75 miliona web sajtova (oko 25% svih sajtova na internetu) izgradjeno na WordPress platformi. U prevodu, svaki četvrti web sajt je izgradjen na ovoj veoma popularnoj CMS platformi.

 

Zašto je WordPress danas toliko popularan i tražen kada je izrada sajta u pitanju?

3 važna razloga koja utiču na popularnost WordPress platforme:

  1. Lako se upravlja sadržajem sajta. Jednostavno je ažurirati sajt. Dodati novi tekst ili sliku. Za razliku od HTML sajta nije vam potrebno znanje jednog programera da bi napravili novu stranicu ili uredili tekst.
  2. Veliki izbor definisanih tema. Postoji hiljda već uređenih i definisanih tema za sajtove. Možete birati između besplatnih (uglavnom jednostavnijih tema) i onih koje se naplaćuju (uglavnom posebno pravljene za odredjene delatnosti).
  3. Mnogo naprednih dodataka (pluginova). WordPress nudi veliku listu dodataka koji mogu da povećaju funkcionalnost i performanse vašeg web sajta. Dodaci su poput aplikacija na mobilnom telefonu, zaduženi za društvene mreže, kontakt forme, galerije slika, alate za optimizaciju i mnoge druge opcije…

 

izrada sajta

 

Mi vam nudimo brzu izradu sajta, moderan dizajn, pregledne stranice i dobru čitljivost. Naravno, sve ovo u dogovoru sa vama i prilagodjeno vašim potrebama.

Cene izrade sajta možte pronaći klikom na CENOVNIK.